log
MELKA: log
3√3 27 =

?
4 maj 20:29
Maslanek: (3√3)x=27
33/2 * x =36
4 maj 20:30
picia: (3√3)x=27
4 maj 20:31
picia: a czemu do 6?
4 maj 20:31
Maslanek: 3=6/2
4 maj 20:32
Maslanek: Aha... Dobra
4 maj 20:32
Maslanek: Machinalnie
4 maj 20:32
MELKA: moze ktos rozpisac prosze
4 maj 20:33
Eta:
3
√3= 3
1*3
1/3= 3
4/3 i 27= 3
3
| | 3 | | 3 | |
log3√327= |
| log33= 3* |
| =......... |
| | | | 4 | |
4 maj 20:34
Maslanek: 3
3/2
4 maj 20:35
Eta:
O kurka wodna : zobaczyłam tam 3
3√3
4 maj 20:35
Eta:
Za dużo trójek było
4 maj 20:36