kula
lolek: objętosc kuli o promieniu r=3π dm jest równa
4 maj 20:06
4 maj 20:06
lolek: ae co dalej
4 maj 20:21
Eta:
Jak to co?

r
3= (3π)
3= 27π
3
| | 4 | |
V= |
| π*27π3= .............. |
| | 3 | |
4 maj 20:24
lolek: ehhh wychodzi mi 36 a nie powinno juz sam nie wiem jak ja to zrobie
4 maj 20:44
konrad: 36π4
4 maj 20:44
lolek: tylko ze w odp jest 600,900, 450, 1200 wszystko w m2
4 maj 20:48
lolek: o nie soryyy zle napisałem dobrze wyszło mi a zaglądałem do innego zadania uff
4 maj 20:48
Saizou : a nie zrobiłaś przypadkiem tego tak
4 maj 20:49
Eta:
Zjedz .........
4 maj 20:49