nierównosc
lolek: x(x−3)≥0 zbiorem nierównosci jest
to chodzi o to ze x=0 i x=−3
4 maj 19:12
Xenoa: jak już coś, to x=3, bo przenosisz −3 zmieniając znak . Ale czy o to chodzi ze zbiorem
nierówności, to nie jestem pewna.
4 maj 19:13
lolek: no własnie też nie wiemm
4 maj 19:14
picia: nie to nie zbior. i poza tym x=0 x=3. rysujesz parabole i to sa msc zerowe.
4 maj 19:15
lolek: to ma być tak (−∞;0>u<3+∞)
4 maj 19:16
picia:
4 maj 19:18
Eta:
4 maj 19:19
picia: zgadza sie
4 maj 19:19
Eta:
Ojj sorrry miało być
3
4 maj 19:20