matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
kleopatra29:
x
pochodna sin
2
2
prosze o pomoc
4 maj 14:38
konrad:
x
x
sin
2
=(sin
)
2
2
2
coś rozjaśniło?
4 maj 14:41
Eta:
x
x
1
1
y
'
= (2sin
)*(cos
) *
=
*sinx
2
2
2
2
4 maj 14:43
kleopatra29:
dziękuję
4 maj 15:05