22 kwi 18:33
Eta:
IΩI= 5! = 120
IAI= 1 −−− bo jest tylko jedno takie słowo ROBAK
więc P(A) = 1120
22 kwi 18:50
WERKA: prosze o pomoc

!
22 kwi 18:50
Eta: O co chodzi
WERKA
22 kwi 19:05
22 kwi 19:07
M.: pewnie wyslala i niezauwazyla Twojej odp Eto

albo nie odswiezyla str poprostu...
22 kwi 19:10
Eta: dpelczar 
Jakbys nie wpadł


.... to przecież permutacja bez powtórzeń

Nie wiem co
WERKA jeszcze chce
22 kwi 19:10
M.: pewnie wyslala i niezauwazyla Twojej odp Eto

albo nie odswiezyla str poprostu...
22 kwi 19:19
WERKA: dziekuje

faktycznie nie zauwazylam

/
22 kwi 23:02