matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocyyy
rafii:
POMOCYYY. proszee o rozwiązanie tych przykładów Obliczyc pole obszaru zawartego między krzywymi
6
a) f(x) =
oraz g(x) = −3x−9
x
5
b) f(x)=
oraz g(x) = −x+6
x
3 maj 12:13
Aga1.:
a) najpierw znajdź granice całkowania rozwiąż
6
=−3x−9
x
3 maj 12:20