Rozwiąż równanie - hmmm...
Achim: (√2+√3)x + (√2−√3)x = 4
Dzięki za wszelką podpowiedź/pomoc.
2 maj 20:37
2 maj 20:38
2 maj 20:39
Basiek: A potem zmienna pomocnicza t
2 maj 20:40
Maslanek: Do spania
2 maj 20:41
krystek: @
Basiek Powodzenia na maturze
2 maj 20:41
Maslanek: Nie słodź. No chance
2 maj 20:41
Basiek: Maślanek− do 4−tej czasu a czasu
krystek− bardzo dziękuję.

Miło z Twojej strony.
2 maj 20:42
Maslanek: Do 8−mej
2 maj 20:43
Basiek: Nie, dziś idę wcześniej

2 maj 20:43
Maslanek: No coś Ty. Nie wymiękaj
2 maj 20:45
Basiek: Ciiiii. Podjudzacz.
2 maj 20:46
Maslanek: Nie podjudzacz, tylko dobra dusza.
2 maj 20:47
Basiek: Tak sobie wmawiasz?

Słodko
2 maj 20:49
Maslanek: Skoro wszyscy zaniżają wartość moich zasług, to chociaż pogadam o sobie dobrze.
2 maj 20:50
Basiek: To ja mogę poprzytakiwać, jeśli Ci to poprawi samopoczucie.
2 maj 20:51
Maslanek: Ty powinnaś być ta zła tutaj

Taka nocna mara. Nawet by pasowało
2 maj 20:51
Basiek: Nikt się mnie nie boi..., a próbowałam. Nawet takie małe... pierwszaki
2 maj 20:52
Maslanek: Pierwszaki to młokosy

.
Co rok to gorsze

. Teraz już się niczego nie boją
2 maj 20:53
Basiek: Wiem. I takie... duże. Założę się, że za moich czasów siedmiolatki były dużo mniejsze!
2 maj 20:54
Achim: jak tak sobie miło gadacie to powiedzcie co dalej, mam to:
√tx + √t−x = 4
2 maj 20:54
Maslanek: Niee...
Cały pierwiastek daj jako t...
Rozwiązanie to t
2 i t
−2 chyba. Ale głowy sobie nie dam uciąć.
Mniejsi są teraz. Tylko kozaki się porobiły
2 maj 20:56
Maslanek: Dobra... Odwołuję xD
x=2 i x=−2
2 maj 20:56
Basiek: Wiesz, skąd to się wzięło?

@Nie są mniejsi. Ale kozaki to na pewno.
2 maj 21:05
Maslanek: Nie wiem. Dobrze strzelałem.

@ Niektóre ludki są fajne. Ale niektórzy się zdarzają tacy jak ja

.
2 maj 21:06
Basiek: @ A co w Tobie takiego "niefajnego"?

Nie prowokuj mnie, żebym Ci słodziła. NIE MA OPCJI.
2 maj 21:08
Maslanek: Wolisz jak ktoś Ci słodzi. Ciekawe

Co we mnie fajnego?
2 maj 21:10
Basiek: Nie lubię, jak ktoś mi słodzi

Bardzo.
A co niefajnego?
2 maj 21:11
Maslanek: Lubisz

. Tylko to nie może być takie widoczne głaskanie po główce. To musi być taka
wewnętrzna siła, jakby ktoś docenił Twojego ducha, który się wznosi

. Niedługo zamienię się
w Konrada

We mnie nie ma nic niefajnego oprócz pewności siebie, nieomylności, braku pełności kultury i
czasem chamstwa i oczywiście skromności.
2 maj 21:14
Basiek: Nie lubię.
Co do reszty... przynajmniej znasz realny obraz własnej osoby

I najwyraźniej się takim
lubisz, inaczej pewnie byś coś zmienił
2 maj 21:17
Maslanek: Powiedzmy, że mnie to bawi

Niemożliwe.

Nie możesz lubić jak ktoś Cię poniża
2 maj 21:18
Basiek: Może komentarz sobie daruję.
Nie wszystko jest takie, jakim się wydaje

Pamiętaj
2 maj 21:20
Maslanek: Ciekawe...

Gdzie mieszkasz?
2 maj 21:22
Basiek: Daleko.
2 maj 21:23
Maslanek: Planeta B−612?
2 maj 21:26
Basiek: Nie, Ziemia.
Nie wyglądam na Małego Księcia, spoko.
2 maj 21:27
Maslanek: Brakuje mi równań do Ciebie
2 maj 21:28
Basiek: √Baśka − ja jestem nieobliczalna
2 maj 21:29
Maslanek: Hehehe

Dobre. Zapamiętam

To ciekawe. Zastanawiam się teraz jak długo trwałaby moja niewiedza.

Wydajesz się nie być trudna do odkrycia i ocenienia.
2 maj 21:31
Basiek: Bo nie jestem trudna do ocenienia, ani odkrycia. Wszystkie karty zawsze wykładam na stół. Czego
Ci jeszcze brakuje?
2 maj 21:32
Maslanek: Ciebie w tym wszystkim
2 maj 21:35
ser: do flirtowania służą inne stronki typu facebook albo komunikatory
2 maj 21:35
Basiek: Ej! Proszę mnie tu nie obrażać. Ja mówiłam, że to nie jest miejsce do gadania. Ja tu po prostu
z racji dobrego wychowania odpowiadam
2 maj 21:36
Maslanek: Dobra, dobra
2 maj 21:37
Basiek: A co do wcześniejszego:
"Ja jestem ponad to"

2 maj 21:38
Maslanek: Jo.

Już się zamykam.

Jutro zacznę od początku − jak ser trafi do lodówki
2 maj 21:41
Basiek: Jutro, to ja muszę doczytać 15 streszczeń i napisać 10 rozprawek na ang

Dobranoc

?
2 maj 21:42
Maslanek: Chcesz już iść spać?
2 maj 21:42
Basiek: Ostatni raz o tej godzinie poszłam spać w podstawówce.

Nie, nie chcę.
Ale Ty chcesz

Założę się.
2 maj 21:43
Maslanek: Zakładamy się o to, że jutro tutaj siedzisz i piszesz ze mną?
2 maj 21:49
Basiek: Spryciarz. Pf.
A teraz cichutko

bo znów będą krzyki i zgrzytanie zębów
2 maj 21:50
Maslanek: Hehe...

Ser już w lodówce
2 maj 21:51
Eta:
Właśnie przed chwilą zjadłam go na kolacyjkę
2 maj 21:52
Maslanek: Przynajmniej jeden problem z głowy
2 maj 21:53
Basiek: [E[Eta]]− na zdrówko
2 maj 21:53