matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
anakityczna
Ewelinka:
Wyznacz rownanie prostej zawierajacej srodkowa CD trojkata ABC, ktorego wierzcholkami sa punkty A=(−2,−1) B=(6,1) C=(7,10)
2 maj 14:59
Basiek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/144048.html
2 maj 15:02
Ewelinka:
dzieki
2 maj 15:11