s
kamil: a=[(2−√3)12 +(2+√3)12]2
2 maj 10:34
kamil: b= 81−1 * √3 27−2 *4√9
parownaj liczby ab i ba
2 maj 10:37
kamil : cos nie wyszlo

w liczniku 81
−1 *
√3 w mianowniku 27
−2 *
4√9
2 maj 10:39
Saizou : a=(√2−√3+(√2+√3)2=2−√3+2(√2−√3*(√2+√3)+2+√3=4+2*(√22−(√3)2=
4+2*√
2 maj 10:47
Saizou : znaczy się
4+2√4−3=4+2*1=6
2 maj 10:48
kamil: Juz wpadlem nie trzeba rozwiazywac

Ale dzieki za starania
2 maj 10:48
Saizou : | | 81−1*√3 | |
b= |
| o coś takiego chodzi? |
| | 27−2*4√9 | |
2 maj 10:49
kamil: tak ale juz zrobilem dziekuje
2 maj 11:04