matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
IceBerg:
Liczba Loga
4
[loga
3
(loga
2
8)] jest równa
2 maj 06:16
Patronus:
po kolei: log
2
8 = 3 log
3
3 = 1 log
4
1 = 0
2 maj 07:04
koło:
pamiętaj o dziedzinie
2 maj 08:34
krystek:
W tym przypadku sa liczby N i nie ma mowy o dziedzinie!
2 maj 08:38