matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Daria:
Która z podanych prostych jest styczna do okręgu x
2
+ y
2
+ 8y = 0 ? A) y = 0 B) y = − 2 C) x = 8 D) y = 8
1 maj 20:38
krystek:
Podaj promień tego okręgu! i współrzędne środka
1 maj 20:45
picia:
https://matematykaszkolna.pl/forum/143943.html
1 maj 20:45