matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
pomocy:
4
1
/2 − 4
−
1
4
0
− 0,5
1 maj 14:30
ICSP:
4
1/2
= 2
1
4
−1
=
2
4
0
= 1 dokończ
1 maj 14:31
pomocy:
4
1/2
− 4
−1
1 − 0,5
1 maj 14:32
gorzy:
1
4
1/2
to
2
√
4
1
czyli daje to dwa, a 4
−1
to
4
1
1 maj 14:33
ICSP:
!
4
−1
=
mój błąd
4
1 maj 14:34
pomocy:
1
dlaczego 4
−1
=
2
1 maj 14:35
asdf:
1
4
−1
=
4
1
1
4
−
1
2
= {
2
√
4
1
)
−1
=
=
√
4
2
1 maj 14:42