matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosta
onas:
Prosta k ma postać 2x−3y+6=O. poidaj równanie prostej prostopadłej do prostej k i przechodzącej przez pkt A=(−2;4)
30 kwi 20:09
Maslanek:
2x+6
y=
3
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
30 kwi 20:09
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/144052.html
30 kwi 20:26