Zadanie
cinek: 22x43x165
22 kwi 15:46
xpt: to x to znak mnożenia ma być?
22 kwi 15:53
cinek: yyy tak
powinno byc* zamiast x
prosze o pomoc
22 kwi 16:15
Eta:
22 *(22)3 *(24)5 = 22 *26 *220 = 2(2+6+20) = 228
22 kwi 17:22
lolka: thx bardzo
22 kwi 17:24
Mickej : 2
4
8
16
32
64
128
512
1024
2048
4098
.
.
.
.
i tak do 228
22 kwi 18:08
Mickej : a no jeszce 256 minołem
22 kwi 18:08
Eta:
2
28 = (2
7)
4= 128*128*128*128= ........ policz teraz

w/g mnie nie ma potrzeby obliczać
wynik napisz poprostu 2
28 i tyle
22 kwi 18:36