matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hh
hh:
√
3
√
3
tgx−1=o dlaczego tgx =
3
30 kwi 13:57
kylo1303:
√
3
tgx−1=0
√
3
tgx=1
1
tgx=
√
3
1
√
3
tgx=
*
√
3
√
3
√
3
tgx=
3
30 kwi 14:02