matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hg
blogther:
zadanie do sprawdzenia 4
cos
2
α
* 8
cos
2
α
* 32
sin
2
α
= 2
2cos
2
α
* 2
3cos
2
α
* 2
5sin
2
α
= = 2
5cos
2
α + 5sin
2
α
= 32 tak?
30 kwi 13:04
rafi:
tak!
30 kwi 13:05
blogther:
dzieki
30 kwi 13:19