matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
h
hh:
Dla jakich wartosci parametru m równanie | x−2 |= 2m+1 ma jedno rozwiazanie
29 kwi 13:55
Eta:
|x−2|=0 ma jedno rozwiązanie zatem 2m+1=0 ⇒ m=.......
29 kwi 13:57
picia:
|−5|=? |5|=? |0|=?
29 kwi 14:00
hh:
−0.5 dziekuje
29 kwi 14:00