| 1 | 2 | 1 | ||||
W punktach: −1, −1+ | , −1+ | , ... , − | , 1 | |||
| 12 | 12 | 12 |
| 3 | 4 | |||
trzema kropkami. Mam po prostu podstawiać dalej −1+ | , −1+ | i tak aż do 12? | ||
| 12 | 12 |
| 1 | 1 | |||
Tam zamiast − | powinno być 1+ | . | ||
| 12 | 12 |
| 1 | 11 | |||
aż do 11 bo − | = −1+ | |||
| 12 | 12 |
| 24 | ||
ale jeżeli kropki były też przed liczbą 1 to do 24 bo 1 = −1+2 = −1+ | ||
| 12 |
| 1 | 11 | |||
−1, −1+ | ,....,−1+ | |||
| 12 | 12 |
| 1 | 11 | |||
0, | ,...... | |||
| 12 | 12 |
| 1 | ||
1, 1+ | ||
| 12 |