jakie jest rozwiązanie?
pablo: jak to zrobić? wyznacz sumę różnicę i część wspólną zbiorów A= (−∞ 3> i B=(−2,7)
27 kwi 21:40
27 kwi 21:47
pablo: AuB (−
∞, −2,3,7)
A/B (−
∞,−2,3,7)
część wspólna brak
czy to tak ma być

prosze o pomoc
27 kwi 21:52
Mistrzu: AuB (−∞,7)
A/B (−∞,−2>
AnB (−2 3)
27 kwi 21:59
Mistrzu: AuB to to co nalezy do tego i tego
A/B to to co nalezy do A ale nie nalezy do B
AnB to to co nalezy do tego i tego jednoczesnie
27 kwi 22:00
pablo: dziękuje
27 kwi 22:01
Gustlik:

jak to zrobić? wyznacz sumę różnicę i część wspólną zbiorów A= (−
∞ 3> i B=(−2,7)
AUB=(−
∞, 7)
A∩B=(−2, 3>
A\B=(−
∞, −2>
B\A=(3, 7)
28 kwi 00:23
picia: A∩B=(−2, 3> tak powinno byc Mistrzu zrobil blad 3 nalezy do A i do B
28 kwi 00:25