matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
elementy fizyki , pilnie bardzo proszę o pomoc
asdfff:
oblicz cięgna AB i AC pokazane na układzie (naciąg) kąt a=60 st kąt b=135st G=20 obliczyłem i wychodzą mi jakieś dziwne wyniki
lina AB −11,56 AC − 14,18
27 kwi 21:05