matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartość -a^2 - a + a^3 * b^2 + 2 dla a= - p{2} i b= - p{2}
ol:
Oblicz wartość −a
2
− a + a
3
* b
2
+ 2 dla a= −
√
2
i b= −
√
2
wyszło mi − 3√2 ale znając siebie, pewnie jest źle...
27 kwi 19:42
Eta:
ok
27 kwi 19:45