:)
maja: Oblicz: 7−2 ,
log381 ,
log40 +2log5
log2(4 + log216)
27 kwi 07:21
ICSP: 7 − 2 = 5 − nie przesadzasz z tymi przykładami

log 381 = log 381 zostaw tak. Jest ładnie
log 40 + 2log 5 = log 40 + log 5
2 = log 40 + log 25 = log (40*25) = log 1000 = 3
log2(4 + log 216) = log(8 + log 216
2) = ... paskudnie to wyjdzie. Może źle przepisany ?
27 kwi 07:38
maja: to miało być 7−2
27 kwi 10:10
raskolnikow: haha 7−2 =5 @ICSP serio?
27 kwi 10:19
raskolnikow: 7−2=149
27 kwi 10:20
raskolnikow: log 381 − dziwnee
27 kwi 10:21
maja: log3 81
log2 (4+log2 16)
27 kwi 10:26
ICSP: log3 81 = 4
log2 (4 + log2 16) = log2(4 + 4) = log2 8 = 3
27 kwi 11:48