matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równania trygonometryczne
Grzegorz:
tg4x=−1
27 kwi 00:03
Eta:
π
4x=−
+k*π , k€C
4
x=...........
27 kwi 00:05
Grzegorz:
a sam tg= ? bo nie umiem tego narysować...
27 kwi 00:08
Grzegorz:
aaaa ok już ogarnąłem
dzięki !
27 kwi 00:13
Eta:
27 kwi 00:14