Zadanko z logarytmów
Jogi: Logarytmy
X=102+2log7
26 kwi 18:56
Ajtek:
x=100+49=149
26 kwi 18:57
Eta:
X=4900
26 kwi 18:57
Ajtek: Faktycznie
26 kwi 18:58
Jogi: A dokładniejsza rozwiązania można prosic?
26 kwi 18:59
Eta:
Ajtek ....... za wcześnie dostałeś
26 kwi 18:59
Ajtek: No właśnie

Dobrze myślałem, a źle zapisałem.
26 kwi 18:59
Pepsi2092: x=10
log100+log49=10
log100*49=4900
26 kwi 18:59
Eta:
X= 102*10log72= .......
26 kwi 19:00
picia: 100*49=4900
26 kwi 19:01
Jogi: No to teraz czuje się głupio... Dzięki
26 kwi 19:01
Eta:
Witaj
picia
26 kwi 19:01
picia: patrz co pisze Eta
26 kwi 19:02
picia: dzień dobry
Eta
26 kwi 19:03