.
DSGN.:

|AD|=4 |AB|=6 |DB|=2
√10 oblicz cosinus kąta CAD (równoległobok)
25 kwi 22:58
Ajtek:
Jedzisz z tw. cosinusów

.
25 kwi 22:59
DSGN.: faktycznie

jejuu ide spać bo nie mysle

dzieki
25 kwi 23:00
Ajtek:
Ja w sumie też nie myśle. Takie luźne przemyślenie mi przez łepetyne przeleciało

.
25 kwi 23:01
Basiek: A ja dalej nie widzę.

Zaraz porobię. Które to, żebym mogła sobie odhaczyć?
25 kwi 23:02
Ajtek:
Cześć
Basiek 
.
25 kwi 23:03
Basiek: Czeeeść
Ajtku (to się odmienia?)
25 kwi 23:04
Ajtek:
Możesz odmieniać, mi to nie przeszkadza

.
25 kwi 23:05
Basiek: Jak sobie życzysz
25 kwi 23:07
Ajtek:
A po co ten "jęzorek"? Mama nie mówiła, że to nieładnie

?
25 kwi 23:10
Basiek: Ten jęzorek dla ozdoby.

Będzie sobie taki, i basta. Mama... ona mówi też, żebym o tej
godzinie spała. Mam sobie iść?!
25 kwi 23:15
Ajtek:
Jeżeli jęzorek jest ozdobą, to możesz nie słuchać mamy

. Tylko później nie zwalaj na mnie, że
kazałem zostać

.
25 kwi 23:25
Basiek: *Pozwoliłeś.



Na kogoś trzeba. Taki aksjomat.
25 kwi 23:27
Ajtek: Pozwoliłem odmieniać, nic więcej

!
25 kwi 23:29
Basiek: Tak Ci się tylko wydaje

Ale nie przejmuj się. Nie powinno się przejmować niczym, na co
wpływu nie mamy
25 kwi 23:39