matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzględna
xyz:
Rozwiąż równanie | | x
2
− 4|− x | = 2 . Bardzo proszę o pomoc
25 kwi 22:16
Mila:
| | x
2
− 4|− x | = 2 | x
2
− 4|− x = 2 lub | x
2
− 4|− x =− 2
26 kwi 00:13