sprawdz czy punkty sa wspolliniowe
malutka2699: Sprawdż czy punkty A B C są współliniowe jesli : A=(−1,2) B=(2,−2) C=(3,−3)
25 kwi 19:48
I'm back:
Jakim sposobem masz sprawdzić czy punkty są współliniowe?
23 maj 00:33
I'm back: Cholera. Dałem się nabrać
23 maj 00:33
Filip:
10−letnim
23 maj 00:41
o to to:
| −2 − 2 | | 4 | | −3−2 | | 5 | |
| = − |
| |
| = − |
| , nie |
| 2 + 1 | | 3 | | 3 + 1 | | 4 | |
23 maj 01:01
o to to:
współczynniki kierunkowe prostych
23 maj 01:01
to i to:
BC: y= −x A : y≠ −x
A∉ BC
23 maj 01:15