Funkcja odwrotna do e^x oraz jej własności.
xxx: Jaka jest funkcje odwrotna do funkcji: ex, i jakie są własności tej funkcji?
25 kwi 19:22
Godzio:
lnx,
Jakie są wartości ? Chodzi o to, że są rzeczywiste ?
25 kwi 19:26
Krzysiek: własności, nie wartości
25 kwi 19:28
xxx: jakie są WŁASNOŚCI? tej funkcji. czyli np czy ma miejsca zerowe itp itd. Ja nie mam pojęcia
jaki są jej własności a ich własnie potrzebuje.
25 kwi 19:30
krystek: a znasz wykres: y= log2x to logex potrafisz
25 kwi 19:32
krystek: m zerowe y=0 ⇔e0=x
25 kwi 19:33
Godzio: Aaaa, źle przeczytałem
25 kwi 19:34
krystek: @
Godzio 
Pozdrawiam.
25 kwi 19:36