matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomian
lolek:
x
3
+2x
2
−6x−12=0 jak to rozłożyć wielomian
25 kwi 14:14
AC:
x
2
(x+2) − 6(x+2)=0 dalej próbuj sam
25 kwi 14:16
DSGN.:
x
2
(x+2)−6(x+2)=...
25 kwi 14:16