matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gfhfd
Izzy:
rozwiąż równanie
π
√
3
1
sin(x+
)=
sinx−
6
2
4
25 kwi 10:45
Skipper:
sinxcosπ/6+cosxsinπ/6=(
√
3
/2)sinx−1/4 (
√
3
/2)sinx+1/2cosx=(
√
3
/2)sinx−1/4 ... itd −
25 kwi 10:58