Rozwiąż rowniania i nierownosci.
Anka: a)16
2−8x+1<0
b)2x
2−3<0
c) 5x
3+ 4xx
2=45+36
d)x
2−16
−−−−−−−−− =0

sorki

x−4
25 kwi 00:37
Anka: mysle mysle aaa nie wychodzi miii..tumanek
25 kwi 00:45
ICSP: źle przepisane pierwsze
25 kwi 00:47
Anka: a)16x
2−8x+1<0
25 kwi 00:50
ICSP: 16x2 − 8x + 1 = (4x−1)2
(4x−1)2 < 0
x ∊ ∅
25 kwi 00:52
kylo1303: a) (4x−1)
2<0
b) (x
√2−
√3)(x
√2+
√3)<0
c) popraw zapis
| | (x−4)(x+4) | |
d) |
| =0 Najpierw wyznacz dziedzine. |
| | x−4 | |
25 kwi 00:52
Anka: 5x3+ 4x2=45+36
25 kwi 00:57