oblicz objetosc ostrosupa.
nikus: w ostrosłupie prawidłowym czworokątnym krawedz podstawy ma dlugosc 4, a krawedz boczna 3 ,
oblicz objetosc ostrosłupa.
25 kwi 00:09
nikus: pleeaaseee
25 kwi 00:41
Eta:
Z tw. Pitagorasa wyznacz długość "H"
25 kwi 00:44
nikus: ok dzieki.. ale w miejsce teo rozwiazania co wpisac ? mam to sam rozwiązac ? bo nie kumam
25 kwi 00:49
Eta:
Tak ..... masz dokończyć obliczenia
25 kwi 00:49
nikus: Plosieee

jest 1 w nocy .. nie kumam tego
25 kwi 00:51
Eta:
Omg

H
2= 3
2−(2
√2)
2 ⇒ H
2= 9−8 =1 ⇒H=1
25 kwi 00:53
rumpek: To kto zostawia sobie lekcję do robienia na tę godzinę

?
25 kwi 00:55
Eta:
A Ty
rumpek co tu jeszcze robisz? (j. polski czeka)
25 kwi 00:57
rumpek: Pisze pisze tę pracę, ale jakoś tak

Brak natchnienia poetyckiego, grunt aby zdać
25 kwi 00:57
nikus: Wieeeelkiiee dzieki Etunia

buziole
25 kwi 01:02
Eta:
Na zdrowie
25 kwi 01:06