matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
zadanie:
log
a*b
a=4 oblicz log
a*b
3
√
a
/
√
b
log
a*b
3
√
a
−log
a*b
√
b
=1/3log
a*b
a−1/2log
a*b
b=4/3− 1/2log
a*b
b i co dalej
24 kwi 23:22
zadanie:
25 kwi 07:34
zadanie:
25 kwi 14:42