matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Jola:
Oblicz log
√
2
4 tg225
o
1
−2log
27
3
π
14cos
3
24 kwi 20:43
asdf:
√
2
x
= 4
√
2
x
= 2
2
√
2
x
= (
√
2
2
)
2
x = 4
24 kwi 20:52
Jola:
dziękuję, z resztą już sobie poradziłam
24 kwi 20:54