zadanie
SteveO: Przedstaw w postaci ax, gdzie x∊W : (a32 * a)2 : (a13 * a2 :
a13)5
24 kwi 20:02
krystek: (a32+1)2:a13+2=
24 kwi 20:05
24 kwi 20:05
SteveO: możesz dokończyć
24 kwi 20:08
krystek: Na liczbach wymiernych potrafisz działać!
24 kwi 20:09
SteveO: uczę się polskiego, proszę dokończ

nie mam zbytnio czasu
24 kwi 20:10
krystek:
24 kwi 20:11
SteveO: a<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">102 : a<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">73 ?
24 kwi 20:13
SteveO: a102 : a73 ?
24 kwi 20:14
SteveO: a166 dobrze ?
24 kwi 20:15
SteveO: dobrze

?
24 kwi 20:17
SteveO: czy ktoś mi powie czy dobrze

?
24 kwi 20:20
krystek: Yes
24 kwi 20:24
SteveO: a właśnie że źle

! i tu Cie mam krystek... bo jeszcze tam jest do potęgi 5...
24 kwi 20:26
krystek: Jaki zapis przez autora takie liczenie− sam tego nie uwzględniłeś .
24 kwi 20:57