matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiór wartości funkcji
Daria:
Jeżeli zbiorem wartości funkcji y= ( x− 5)
2
− q jest przedział <2; ∞), to : a. q= −5 b. q= −2 c. q=2 d. q=5
24 kwi 15:07
Eta:
ZW=<q,
∞
) ⇒ q=.....
24 kwi 15:09