matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
dusia:
log
1
4
3+ log
2
5= log
2
x prosze o pomoc
24 kwi 14:44
Eta:
x>0
log
2
3
1
1
log
1/4
3=
= −
=log
2
log
2
4
−1
2
√
3
1
..... log
2
5*
= log
2
x ⇒ x= .......
√
3
24 kwi 14:53
Natalia:
1
log
2
+ log
2
5=log
2
x
√
3
5
log
2
=log
2
x
√
3
5
5
√
3
x=
=
√
3
3
24 kwi 14:56