matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
-2<x< lub= 1 - jak moge sobie z Tym poradzić
claudia2911:
sporzadż wykres funkcji gdy f(x)= −1 dla −2<x< lub= 1
20 kwi 19:54
xpt:
Chodzi o taki wykres. To jest prosta o równaniu y=−1 w przedziale (−2,1>
20 kwi 20:00