matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
studnia - rysunek
Skipper:
IACI=4 IBDI=3 IEFI=1 IABI=
?
24 kwi 08:33
krystek:
A z podobieństwa , kłopot z wyznaczeniem?
24 kwi 08:42
Skipper:
... czym więcej równań ... tym więcej niewiadomych −
24 kwi 09:48