log
ziom: log√553√5 = ?
23 kwi 17:23
Patii: log√53√5*53=log√53√54=4
23 kwi 17:29
Patii: ups ups źle
23 kwi 17:29
ziom: odpowiedzi 4 sie nie spodziewalem

, jestes pewna?
23 kwi 17:29
ziom: ok
23 kwi 17:29
Patii: bo ten pierwiastek w podstawie to jest pierwiastek z dwóch a ten w liczbie to z trzech?
23 kwi 17:30
ziom: w podstawie masz pierwiastek z 5 a liczba b to 53√5
23 kwi 17:31
ziom: 7?
23 kwi 17:35
Patii: | log553√5 | | log553*51/2 | | log557/2 | | 7 | |
| = |
| = |
| = |
| *2=7 |
| log5√5 | | | | | | 2 | |
23 kwi 17:37
Patii: tak

sory za namieszanie
23 kwi 17:38
ziom: | | 8 | |
a sluchaj nie moglo by byc |
| |
| | 3 | |
23 kwi 17:46
ziom: | | 8 | |
która odp jest tu poprawna |
| czy 7?
|
| | 3 | |
| 8 | |
| wziąłem z odp ale po sprawdzeniu mi sie zgadza takze lekki dysonans.. |
| 3 | |
23 kwi 17:52
ziom: wie ktos?
23 kwi 18:01
ziom: to jak?
23 kwi 18:11
ziom: .
23 kwi 18:14
miruś: Obie są poprawne.
23 kwi 18:20