matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Asia:
rozwiąż algebraicznie i graficznie układ równań {x−4=5 2x−y=8
23 kwi 16:15
asdf:
dobrze przepisałaś? x = 9 y = 10
23 kwi 16:17
Asia:
tak tylko nie potrafie zrobić większej tej klamry.powinna iść przez 2 przykłady
23 kwi 16:18