matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze pomóżcie mi
Beatka:
podaj dziedzinę funkcji a) f(x)=
√
2x+6
x−4
b)f(x)=
3
x
−
7x
4x+10
c)f(x)=
3x−8
√
4−8x
23 kwi 16:11
Beatka:
naprawde potrzebuje pomocy
23 kwi 16:30
Aga1.:
a) 2x+6≥0 i x−4≠0 b) x≠0 i 4x+10≠0 c)4x−8>0 dokończ
23 kwi 16:47