BŁAGAM BŁAGAM BŁAGAM
Czacha: BŁAGAM BŁAGAM BŁAGAM

!
Uzupełnij przekształcenie dla x ≠ 2 i x ≠ − 2
| x | | 1 | | 1 | |
| − |
| + |
| = |
| x − 2 | | x2 −4 | | x + 2 | |
23 kwi 11:01
Czacha: Podbijam do góry.
23 kwi 11:11
ad: (x2−4)=(x−2)(x+2)
23 kwi 11:12
Czacha: | x | | 1 | | 1 | | 1 | |
| − |
| + |
| = 1 + |
| ( ....... * x + ....... ) co |
| x − 2 | | x2 − 4 | | x + 2 | | 12 − 4 | |
wpisać w kropki
23 kwi 11:14
Czacha: | | 1 | |
yy powinno tam być = 1 + |
| |
| | x2 − 4 | |
23 kwi 11:14
Czacha: i jak da się coś rozkminić ? Bo już czas mi się kończy
23 kwi 11:18
Czacha: | x | | 1 | | 1 | | 1 | |
| − |
| + |
| = 1 + |
| ( .......* x + .......) |
| x−2 | | x2 − 4 | | x+2 | | x2 − 4 | |
I jak cały przykład tak co wpisać w kropczeki
23 kwi 11:22
asdf: to musi w takiej formie wyglądać, czy może inaczej?
23 kwi 11:48
czacha: MUSI

!
23 kwi 19:34