Szybko
Czacha: Rozwiązaniem nierówności x
2 ≤ − x
2 jest ? :
− Zbiór pusty
−zbior liczb nieujemnych
−tylko x = 0
−liczby rzeczywiste
Bardzo szybko prosze o odpowiedź błagam

!
23 kwi 09:59
Czacha: Prosze błagam które rozwiązanie jest poprawne ?
23 kwi 10:04
Czacha:
23 kwi 10:24
QWE: Może sie myle ale dla mnie zadna z odpowiedzi nie jest poprawna
x2 ≤−x2
2x2 ≤ 0
x2≤0
żadna liczba oprócz 0 podniesiona do kwadratu nie bedzie ujemna więc x=0
23 kwi 10:35
QWE: pierwsze zdanie nie powinno sie pojawić

na nie nie patrz

x=0
23 kwi 10:36
Czacha: Objętość kuli wpisanej w sześcian wynosi 36π . Wtedy pole powierzchni całkowitej sześcianu
jest równe .
A z tym wiesz może co zrobić ?
23 kwi 10:38
Czacha: ?
23 kwi 10:45
Czacha: Bo kurde właśnie pisze mature i wypadałoby coś mieć. Pomożesz troszkę
23 kwi 10:47
Czacha: Objętość kuli wpisanej w sześcian wynosi 36π . Wtedy pole powierzchni całkowitej sześcianu
jest równe .
Podbijam
23 kwi 10:56
Czacha: Objętość kuli wpisanej w sześcian wynosi 36π . Wtedy pole powierzchni całkowitej sześcianu
jest równe .
BŁAGAM BŁAGAM PISZE MATURA POMÓŻCIE


!
23 kwi 11:01
Szymon: Jak coś wyszło mi 216 dobrze ? Może ktoś sprawdzić ?
23 kwi 11:10