matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz prosta prostopadłą do y=u{1}{2}x+3 i przechodzaca przez P(0,4)
as:
znajdz prosta prostopadłą do y=
1
2
x+3 i przechodzaca przez P(0,4)
22 kwi 21:25
krystek:
y=−2x+4
22 kwi 21:29
as:
a podasz całe rozwiązanie?
22 kwi 21:31
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
22 kwi 21:32