22 kwi 19:53
picia: i w czym problem
22 kwi 19:56
xxxxxxxxxxxxx: we wszystkim
22 kwi 19:58
picia: np U(x)=2x V(x)=3x to U(x)+V(x)= 2x+3x i wszystko tak robisz.tylko z mnozeniem pamietaj zeby w
nawias wziac
22 kwi 19:58
22 kwi 19:59
xxxxxxxxxxxxx: U(x) = 2x, V(x) = 3x skąd to sie wzięło w ogóle?
22 kwi 20:01
picia: jako przyklad Ci podalem.
22 kwi 20:02
xxxxxxxxxxxxx: jak ja nie wiem o co w tym chodzi

no pomóżcie mi
22 kwi 20:04
picia: przeciez krystek wstawil link.tam masz przyklady rozwiazane.
22 kwi 20:06
xxxxxxxxxxxxx: dobra spróbuje
22 kwi 20:07