.
DSGN.: | | logm2x | |
czemu równanie |
| =2 dla m=0 równanie nie jest okreslone |
| | log(x+3) | |
pytanie czemu
22 kwi 16:52
krystek: logmx2=log(x+3)2
mx2=x2+6x+9
I teraz dasz radę? Założenia!
22 kwi 16:54
DSGN.: no i teraz mamy działania na Δ<0 nie ma roz
Δ=0 1 roz
Δ>0 2 roz
a załozenie dla ze m≠0 poniewaz dla log
ac c>0 tak? czyli u nas m
2x>0 czy nadal źle mysle
22 kwi 17:01
krystek: ok
22 kwi 17:02
DSGN.: uff

dzięki
22 kwi 17:03
krystek: Miłego liczenia , dlaczego uff?
22 kwi 17:07
DSGN.: a to taka ulga

ze jednak cos mysle
22 kwi 17:10
22 kwi 17:10