matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przepraszam jak wykonać to zadanie
Jeleń:
2
√
50
− 4
√
8
=?
22 kwi 13:36
Eta:
√
50
=
√
25*2
= 5
√
2
√
8
=
√
4*2
= 2
√
2
dokończ...........
22 kwi 13:38
Jeleń:
3
√
2
> 2
3
/2
22 kwi 13:43