zad
izka: rozwiaz uklad rownan
3(x−5)−y=7(2x+4)−3y
(x−1)2+2(y−3)=5+x2
22 kwi 11:01
Kejt:
3(x−5)−y=7(2x+4)−3y
(x−1)2+2(y−3)=5+x2
3x+−15−y=14x+28−3y
−11x−43+2y=0
2y=11x+43
x2−2x+1+2y−6=5+x2
−2x+2y−5=5
2y=10+2x
11x+43=10+2x
x=...
22 kwi 11:11
Kejt: trzecia linijka oczywiście 3x−15..
22 kwi 11:13
izka: dziekuje
22 kwi 11:18
kaśka: 11x−3y=43
5x+y=29
27 lut 15:39
kaśka: umie to ktoś rozwiązac pomórzcie priska
27 lut 15:40
kaśka:
11x−3y=34
5x+y=29
27 lut 15:41
kaśka:
widać ze nie umiecie spoczko


****
28 lut 15:13