oblicz
mnj: log 40 − log 4=
21 kwi 19:55
picia: z ilorazu logarytmow.
21 kwi 19:56
mnj: ale jak?
21 kwi 19:57
21 kwi 20:04
mnj: rozwiąż mi prosze do końca
21 kwi 20:06
picia: bez przesady.juz masz prawie calkowicie rozwiazane.zobacz sobie jak sie liczy prosty logarytm.
21 kwi 20:07
mnj: ale ja jestem cienki z matmy, bardzo cienki.....
21 kwi 20:09
mnj: prosze jutro mam to na egzaminie, to poprawka
21 kwi 20:11
21 kwi 20:13
21 kwi 20:13
krystek: def:logab=c⇔ac=b
i eraz log10(10)=x⇔..
21 kwi 20:21